URL-Verwijzingsservice Verwijderen

Wanneer u naar een andere website linkt en een gebruiker op die link klikt, kan de beheerder van de andere pagina in hun Analytics-statistieken zien waar de gebruiker vandaan kwam, of de verwijzende website/het domein. Er kunnen gevallen zijn waarin u niet wilt dat de andere website weet waar het verkeer vandaan komt.

Waarom verwijzende website verbergen

We gaan niet in op de details over redenen om de verwijzende website te verbergen. Toen we deze service creĆ«erden, was onze redenering om onze gelieerde pagina’s te beschermen tegen onze partners en concurrentie. Het vinden van niches die leads in affiliate marketing kunnen opleveren, kan enige tijd duren, en dergelijke informatie moet worden beschermd om te voorkomen dat anderen deze te snel repliceren en met u concurreren. Daarom was het verwijderen van de verwijzende website een van de ingezette oplossingen.

De onderstaande service is snel en gratis te gebruiken!

Hoe te gebruiken

Gebruik maken van de hide referrer-service is eenvoudig door de onderstaande stappen te volgen:

  1. kopieer de volgende link: “http://iwebz365.nl/hide/?http://www.mywebsite.com
  2. bewerk het gedeelte “http://www.mywebsite.com” met de link naar de website waarnaar u linkt en u wilt niet als verwijzer worden weergegeven (het kan een domeinstartpagina of een deeplink / affiliate-link; zorg ervoor dat u ook de http of https opneemt)
  3. plak de nieuw opgemaakte link in een blogpost op uw website of andere websites en elke keer dat iemand op die link klikt, wordt hij/zij doorgestuurd naar de gewenste link zonder de verwijzende website-informatie over te dragen