Gastpost en Artikelen

iWebz365.nl biedt u de mogelijkheid om een gastpost of artikel te publiceren. Het is een geweldige kans om op lokaal niveau een reputatie op te bouwen met ons op het Nederland gerichte webdomein. Deze service is gratis, maar er moet wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan.

Vereisten:

  • inhoud van het artikel moet 500 woorden of meer zijn en moet op een informatieve manier zijn geschreven
  • authenticiteit van artikel moet Copyscape passeren (gekopieerde artikelen, spin-artikelen worden NIET geaccepteerd)
  • inhoud van artikelen mag NIET betrekking hebben op gokken, volwassenen, farmaceutica, haat of iets dat in het Nederland als illegaal of onethisch wordt beschouwd
  • alle externe links in het artikel worden gemarkeerd als <<sponsored>> – maximaal 1 uitgaande link naar de website van de schrijver
  • inhoud van het artikel moet zijn geschreven in de lokale taal van het domein – Dutch
  • we behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het geposte artikel door afbeeldingen of relevante links naar andere artikelen op te nemen

We behouden ons het recht voor om artikelen te selecteren die zijn gepubliceerd op iWebz365.nl en alle berichten te verwijderen die geacht worden niet aan onze kwaliteit of een van de bovenstaande vereisten te voldoen.

Andere SEO-aanbevelingen

We weten dat veel mensen artikelen willen publiceren om backlinks naar hun hoofdwebsite te krijgen. Hoewel we het opnemen van backlinks accepteren, wordt deze gemarkeerd als Gesponsord. Dit zal nog steeds enige SEO-waarde creëren, omdat het nog steeds een link is die van een nieuw domein komt en helpt bij het creëren van linkdiversiteit naar de eigenaar.

Meer SEO-opties voor u zijn:

Bekijk de HowToSEO.Guide-website voor een lijst met geweldige SEO-mogelijkheden zoals backlink-tools om u te helpen bij het vinden van gastpost opties en vergroot uw linkdiversiteit, inhoudstools om snel authentieke artikelen te schrijven en onderzoekstools die bedoeld zijn om uw SERP’s te verbeteren met nieuwe zoekwoorden.

Tips voor het plaatsen van gasten

Als u niet zeker weet hoe u een gastblogmogelijkheid moet benaderen, moet u uw niche kennen en uzelf op de markt brengen. Hoewel het in het begin misschien ontmoedigend lijkt, is dit proces eigenlijk vrij eenvoudig. Er zijn veel bronnen die u kunt gebruiken om een ​​gericht publiek te vinden en uw boodschap te targeten. De belangrijkste tip voor succes is om authenticiteit te behouden. Als u uw boodschap niet authentiek kunt overbrengen, moet u enkele wijzigingen aanbrengen.

De eerste tip is om te voorkomen dat je gastposts helemaal over jezelf gaan. Hoewel u uw bedrijf in de bio van de auteur kunt vermelden, mag het grootste deel van uw bericht niet over uw bedrijf gaan. Als je niet zeker weet hoe je dit moet aanpakken, kun je tools zoals Digg en Oktopus gebruiken om de beste blogs te vinden die gastberichten accepteren. Zodra je de beste blog voor jouw niche hebt gevonden, kun je beginnen met het schrijven van je gastpost. Als je eenmaal inzendingen hebt ontvangen, moet je je berichten nalezen.

Zodra je de juiste blog voor je gastpost hebt geselecteerd, moet je weten hoe het publiek van die website is. Je gastpost moet onderwerpen bevatten die relevant zijn voor hun publiek. Het gebruik van sociale-mediaplatforms zoals Digg en Oktopus kan u helpen de meest populaire blogposts op internet te vinden. Zodra u deze informatie heeft, kunt u beginnen met het pitchen van uw inhoud. Onthoud dat je gastpost bedoeld is om hun publiek te helpen, niet je eigen merk.